середа, 11 лютого 2009 16:31

Балога погрожує Черновецькому відставкою і...Луценком

Балога погрожує Черновецькому відставкою і...Луценком
Глава Секретаріату Президента України Віктор Балога заявляє, що голова Київської міської державної адміністрації Леонід Черновецький у разі подальшого порушення законів "буде відсторонений із займаної посади, а його діяльність стане предметом аналізу правоохоронних органів".

Про це повідомляє прес-служба глави держави.

Балога вважає недоцільною дискусію з Черновецьким щодо останніх незаконних рішень столичної влади. Окремі з них вже скасовано указом Президента, інші також будуть негайно зупинені у разі їх офіційного опублікування. Це - виключно правова позиція, в якій немає місця жодним особистісним моментам, наголошує глава Секретаріату.

Балога зазначив, що голові КМДА варто вести предметну, фахову розмову про способи вирішення актуальних питань життєзабезпечення столиці. Обрана Черновецьким тональність спілкування з Секретаріатом Президента є недопустимою, наголошує він.

Раніше мер Києва Леонід Черновецький заявив, що ситуація, яка склалася між ним і президентом, це результат політики глави секретаріату президента Віктора Балоги.

Мер зазначив, що президенту "намагаються нав"язати чужу і часто ворожу думку".

"Я з усією відповідальність звертаюсь до президента України, як до голови РНБО. Безвідповідальний, розпоясаний Балога став загрозою національній безпеці України. Його дії необхідно терміново розглянути на найближчому засіданні РНБО і дати їм найжорсткішу оцінку", - сказав Черновецький.

Він також вважає, що "дрібні чиновники - Балога і Шлапак (заступник глави СП) тероризують країну".


За матеріалами: Прес-служба глави держави, Українська правда.
Зараз ви читаєте новину «Балога погрожує Черновецькому відставкою і...Луценком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути