Ексклюзиви
середа, 20 серпня 2008 11:25

Балога особисто взявся за Тимошенко

Справу про нібито змову прем"єр-міністра Юлії Тимошенко з керівництвом Росії з приводу підтримки її кандидатури на наступних президентських виборах курирує особисто глава секретаріату президента Віктор Балога.

Про це журналістам перед початком засідання Кабінету міністрів у середу заявив заступник глави секретаріату президента Олександр Шлапак.

На запитання, чи отримала Генпрокуратура матеріали для розслідування справи про "змову Тимошенко", які мав направити секретаріат президента, Шлапак сказав, що не знає цього, бо не займається цим питанням.

"Звертайтеся до тих, хто цим займається", - порадив заступник глави секретаріату.

"Цим займається глава секретаріату (Віктор Балога) та пан Кислинський", - уточнив він.

Як відомо, у понеділок один із заступників глави секретаріату президента Андрій Кислинський заявив, що в діях Тимошенко є ознаки державної зради і політичної корупції.

Зокрема, за інформацією секретаріату, "політичне керівництво Росії з особливою увагою розглядає рішення щодо підтримки Тимошенко на виборах президента України після виконання умов щодо пасивної позиції прем"єра та її політичної сили у конфлікті з Грузією".

Координація проекту "Вибори-2010", за словами Кислинського, покладена на створений у Москві центр на чолі із Віктором Медведчуком.

До центру також входять Сергій Клюєв, Григорій Суркіс та Олександр Задорожній. Гуманітарними проектами в Україні буде займатися Дмитро Табачник, додав заступник глави секретаріату, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Балога особисто взявся за Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути