вівторок, 19 серпня 2008 09:29

У БЮТ присоромили Ющенка: "Може прем"єр хвора, може їй треба відпочити..."

Коментуючи інформацію, що Президент Віктор Ющенко просить прем"єр-міністра Юлію Тимошенко терміново повернутися з відпустки, депутат України від БЮТ Володимир Бондаренко зазначив: "Коли в Україні відбувалися драматичні події, на які потрібно було впливати, він відпочивав у Криму".

"Його заяви про те, що потрібно відкликати депутатів із відпустки, про те, що прем"єр має вийти з відпустки, - це прояв глибокої неповаги до інституту влади, зокрема до Верховної Ради, яка не повинна на кожен його бзик реагувати. Це стосується і прем"єр-міністра, яка здійснила титанічну роботу з підготовки до збору врожаю та під час подій у регіонах, що постраждали від повені. А в цей час наш Президент займався підготовкою до приїзду патріарха. Його заяви та його заклики свідчать про глибоку неповагу до людини, до державного діяча, яка посідає абсолютно легітимно цю посаду. Він не зважає на можливий стан здоров"я, на необхідність відпочити", - зазначив Бондаренко.

За його словами, Ющенко чудово розуміє, що Кабмін працює, ніхто нікуди не пішов, міністри працюють, зокрема і його родич Шандра, який безпосередньо відповідає за ситуацію в регіонах, що постраждали від повені.

"Тому це просто вияв цинічної неповаги і піар-акція, розрахована на те, що хтось подумає, що Юлія Володимирівна відпочиває замість того, щоб працювати. До речі, він сам у найважчий для країни час "тинявся" по Карпатах, ліпив тарілочки або щось вирізував. Коли сама Тимошенко попросила його чисто по-людськи, щоб він повернувся до Києва, коли заблокували діяльність уряду за рішенням газового питання. Це все гра. Тимошенко має і моральне, і інше право якийсь час відпочити, хоча я не впевнений, що вона відпочиває, тому що підтвердження цієї інформації немає", - заявив Бондаренко

Нагадаємо, учора прес-секретар Президента Ірина Ваннікова на брифінгу заявила, що Президент Віктор Ющенко просить прем"єр-міністра Юлію Тимошенко терміново вийти з відпустки.

Ваннікова передала прохання Президента, викладене в його листі до Тимошенко.

Ющенко також наполягав на проведенні до 19 серпня позачергового засіданні Кабінету Міністрів, на якому мають бути ухвалені всі необхідні рішення для організації відновних післяпаводкових робіт, переглянуті нормативи відшкодування коштів населенню на будівництво житла, забезпечена готовність на початок нового навчального року в усіх школах.

Президент зазначив, що він не задоволений роботою деяких міністерств і відомств з ліквідації наслідків паводку, повідомляє ІнтерМедіа консалтинг.

Зараз ви читаєте новину «У БЮТ присоромили Ющенка: "Може прем"єр хвора, може їй треба відпочити..."». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути