Ексклюзиви
четвер, 25 липня 2024 08:22

Спецтема: Війна Росії проти України

Байден назвав пріоритети США на наступні пів року, серед них - Україна

Байден назвав пріоритети США на наступні пів року, серед них - Україна
Президент США Джо Байден озвучив пріоритети на останні шість місяців свого перебування на посаді. Фото: eastnews.ua

Президент США Джо Байден оголосив про свої пріоритети в останні місяці на посаді.

За словами очільника Білого дому, він зосереджується на згуртуванні міжнародної коаліції для зупинення агресії російського диктатора Володимира Путіна та приведення миру і безпеки на Близькому Сході, передає CNN.

"Я збираюся продовжувати працювати над тим, щоб закінчити війну в Секторі Гази, повернути додому всіх заручників і принести мир і безпеку на Близький Схід. Ми також будемо згуртовувати коаліцію гордих націй, щоб зупинити Путіна, який захопив Україну", - заявив Байден.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Байден зізнався, чому вийшов з передвиборчої гонки

Президент США під час звернення до нації з Овального кабінету також підкреслив важливість збереження НАТО сильним, потужним і згуртованим, щоб забезпечити стабільність і безпеку на всій території союзників. Він хоче зупинити війну в Україні та у Секторі Гази.

Також серед пріоритетів Байдена на посаді президента США захист прав голосу і права вибору, а також боротьба з екстремізмом на ґрунті ненависті.

"Наступні шість місяців будуть зосереджені на виконанні моєї роботи на посаді президента. Це означає, що я продовжу знижувати витрати для працьовитих сімей, розвивати нашу економіку. Я продовжуватиму захищати наші особисті свободи і наші громадянські права. Продовжуватиму виступати проти екстремізму на ґрунті ненависті, даватиму зрозуміти, що в Америці немає місця політичному насильству чи будь-якому іншому насильству, ніколи, і крапка", - наголосив він.

Президент США Джо Байден має міцний намір продовжувати свою роботу та досягати ще більших успіхів для країни до кінця своєї каденції. На брифінгу у Білому домі прессекретарка Карін Жан-П'єр рішуче відкинула спекуляції щодо можливої відставки президента до завершення його терміну.

Зараз ви читаєте новину «Байден назвав пріоритети США на наступні пів року, серед них - Україна». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути