середа, 13 березня 2013 13:00

"Азарову - лопату, народу — зарплату" - біля Кабміну люди вимагають відставки уряду

Біля Кабінету міністрів зібралося кілька десятків людей, які вимагають відставки уряду.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua.

Акцію, з нагоди 3-х річчя прем'єрства Миколи Азарова організувала Соціалістична партія України.

Близько 50 людей, які прийшли, тримають партійні прапори та плакати із написами: "Дітям війни — гідну старість", "Поверніть права дітям війни", "Кабмін — до побачення!".

Як пояснили організатори акції, основна їхня вимога — це відставка прем'єра та уряду в цілому, та формування нового Кабміну, який "буде розробляти такі реформи, які сприятимуть покращенню економічному стану країни".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Регіонал" зізнався, що йому було соромно за Кличка

Час від часу люди скандують "Ганьба", "Азарову - лопату, народу — зарплату" та інше. Перед мітингувальниками виступають представники СПУ.

"Ви подивіться на наші правоохоронні органи, кого вони захищають, цього кровосіся? Не будьте кріпаками!", - емоційно закликала одна із виступаючих. - А їхні сини за рік стали мільйонерами, а вони кажуть, тому що змогли сколотити команду. То хіба хтось з нас може сказати, що наша дитина просто сколотила команду та стала мільйонером? Ні. Чого наші діти не можуть жити достойно. Чому ми пенсіонери, за 900 гривень мусимо виживати. У нас одна вимога — кровосіся у відставку".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Введення загального декларування доходів не дасть необхідного ефекту - експерт

Також, неподалік від мітингу стоїть представник уряду, який слухає, та нотує слова у блокнот. Представник департаменту зв'язків з громадськістю Олександр Іллєнко на запитання, що саме він записав, сказав: "Ну от, люди кажуть, що це через уряди, які буди 20 років стало все погано, і тому цей уряд треба відправити у відставку".

Інші вимоги, які він записав, не зачитав. Іллєнко розповів, що в він повинен записати вимоги та передати до уряду, аби там думали, як їх вирішувати.

Зараз ви читаєте новину «"Азарову - лопату, народу — зарплату" - біля Кабміну люди вимагають відставки уряду». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

108

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути