вівторок, 08 травня 2012 10:06

Азаров знайшов подібність між новим президентом Франції та Януковичем

Азаров знайшов подібність між новим президентом Франції та Януковичем
Микола Азаров привітав Соціалістичну партію Франції. Фото: transkarpatia.net

Прем'єр-міністр Микола Азаров вважає, що передвиборні обіцянки новообраного президента Франції Франсуа Олланда схожі на соціальні ініціативи президента Віктора Януковича.

Про це йдеться у привітанні від українського прем'єра до Соціалістичної партії Франції, кандидат від якої став новообраним президентом Франції, повідомляє прес-служба ПР.

"Дозвольте від щирого серця привітати вас із перемогою, а пана Олланда - з обранням на посаду Президента Франції. Підтримавши кандидата від соціалістів, французький народ засвідчив прагнення до запропонованих вами змін", - зазначив Азаров.

Як зауважив голова уряду, основу передвиборної програми Франсуа Олланда "60 кроків для Франції" склали пропозиції щодо створення нових робочих місць, підвищення соціальних виплат малозабезпеченим громадянам, а також запровадження податку на багатство.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Новий президент Франції під акордеон цілував дружину

"Приємно усвідомлювати, що всі ці ідеї очевидно перегукуються з соціальними ініціативами Почесного Лідера Партії регіонів, Президента України Віктора Януковича, який своїм першочерговим завданням так само, як і Президент Олланд, вважає підвищення рівня життя та добробуту кожного громадянина", - наголосив прем'єр-міністр України.

Азаров висловив переконання, що з новим лідером "Франція буде активно підтримувати курс України на європейську інтеграцію, а також сприятиме своєю політикою у здійсненні глибинних економічних та соціально-політичних перетворень в Україні".

Глава Уряду України також висловив сподівання на подальшу активізацію співпраці між Соціалістичною партією Франції та Партією регіонів.

"Упевнений, що між нашими політичними силами й надалі складатимуться успішні, теплі двосторонні взаємини та співпраця за всіма можливими напрямками", - резюмував він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров знайшов подібність між новим президентом Франції та Януковичем». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

10

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути