Ексклюзиви
вівторок, 05 квітня 2011 22:52

Азаров запропонував Євросоюзу порівну розділити витрати на українську ГТС

Азаров запропонував Євросоюзу порівну розділити витрати на українську ГТС

Європейський союз міг би взяти на себе половину витрат з модернізації української газотранспортної системи.Таке переконання висловив прем'єр Микола Азаров у вівторок під час зустрічі з французькими бізнесменами, повідомляє прес-служба уряду.

Проект модернізації коштує 1,5 мільярда євро, і, на думку М. Азарова, було б добре, якби хоча б половину цих витрат взяли на себе європейські країни.

Відповідаючи на запитання гостей про стан переговорів з росіянами про модернізацію газотранспортної системи, М. Азаров наголосив на зацікавленості в цьому, перш за все, країн Європи, які отримують цієїю транспортною артерією необхідний для них продукт.

"Хто більше, ніж ви, зацікавлений у цьому? ", - сказав М. Азаров. Також він зазначив, що якщо сьогодні можна перекачувати 150 мільярдів кубометрів газу, то після модернізації можна буде транспортувати 200 мільярдів кубометрів.

М. Азаров висловив сподівання, що Франція "займе активну позицію у справі модернізації газотранспортної системи ".

Також він повідомив, що це питання 12 квітня в черговий раз буде озвучене перед прем'єром РФ Володимиром Путіним.

Раніше повідомлялося, що Прем'єр-міністр Росії Володимир Путін відвідає Київ з робочим візитом 12 квітня. За словами джерела Інтерфакс-Україна, російський прем'єр запланував зустріч з прем'єр-міністром України Миколою Азаровим. Розглядається можливість зустрічі Володимира Путіна з президентом України Віктором Януковичем.

Зараз ви читаєте новину «Азаров запропонував Євросоюзу порівну розділити витрати на українську ГТС». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

4

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути