понеділок, 15 жовтня 2012 22:31

Азаров: скандал навколо телеканалу TВi "не вартий виїденого яйця"

Азаров: скандал навколо телеканалу TВi  "не вартий виїденого яйця"
Микола Азаров заявляє, що опозиція представлена в українських засобах масової інформації більше, ніж влада. Фото: newsmarket.com.ua

Прем'єр-міністр України, голова Партії регіонів Микола Азаров заявляє, що опозиція представлена в українських засобах масової інформації більше, ніж влада.

"Кажуть, що нібито наші опоненти не мають доступу до ЗМІ, але я б сказав, що ситуація абсолютно навпаки. Опозиція в 10 разів більше представлена, ніж Партія регіонів", — сказав він під час зустрічі з главою міжнародної місії Бюро демократичних інститутів і прав людини (БДІПЛ) ОБСЄ зі спостереження за парламентськими виборами в Україні Одрі Гловер у Києві.

За його словами, якщо говорити в цілому про інформаційну ситуацію на українських телеканалах, то близько 65% інформації є негативною щодо чинного Кабінету міністрів.

"Я вже не кажу про те, що наша опозиція може в необмеженій кількості видавати всю необхідну літературу, газети, брошури, роз'їжджати по країні, проводити мітинги і розповідати, який поганий уряд", — додав він.

Крім того, Азаров заявив, що уряд не має ніякого відношення до скандалу навколо телеканалу TВi, і не був зовсім зацікавлений у ньому. На думку прем'єра, ця ситуація "не варта виїденого яйця", а сам телеканал "має обмежену аудиторію і його вплив на інформаційне поле України мізерний".

"Цей канал дивляться в 100 разів менше людей, ніж, наприклад, наш найрейтинговіший телеканал — Інтер", — зазначив він.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: скандал навколо телеканалу TВi "не вартий виїденого яйця"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

17

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути