пʼятниця, 12 жовтня 2012 09:35

Азаров кіпріотам: Ми робимо все, щоб вибори пройшли чесно

Азаров кіпріотам: Ми робимо все, щоб вибори пройшли чесно
Голова ПР Микола Азаров і генеральний секретар Центрального Комітету Прогресивної партії трудового народу Кіпру Андрос Кипріану. Фото: partyofregions.org.uaФото: partyofregions.org.ua

Партія регіонів робить все для того, щоб вибори пройшли чесно, демократично і абсолютно прозоро.

Про це повідомив голова Партії регіонів Микола Азаров закордонним політичним партнерам у четвер під час підписання Угоди про співпрацю з Прогресивною партією трудового народу Кіпру, повідомляє прес-служба партії.

"Зараз ми знаходимося в процесі виборчої кампанії в Україні. Залишилося менше двадцяти днів до початку парламентських виборів. Вони мають для нас дуже важливе значення. Ми робимо все для того, щоб вибори пройшли чесно, демократично і абсолютно прозоро", - зазначив Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров назвав головну проблему економіки України

"Вже на сьогодні зареєстровано рекордну кількість спостерігачів. Ми сподіваємося, що при такому їх кількість важко буде назвати наші вибори закритими. Ми ще й технічно зробили їх відкритими, тому що прийняли рішення про обладнання всіх 34 тис. виборчих дільниць веб-камерами. У режимі онлайн можна буде спостерігати за тим, як проходить голосування на дільницях ", - сказав Азаров.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Українці потребують нове покоління політиків — соцопитування

"І якщо у вас буде можливість і бажання направити до нас своїх спостерігачів, ми будемо це також вітати", - сказав він, звернувшись до представників делегації Прогресивної партії трудового народу Кіпру.

Зараз ви читаєте новину «Азаров кіпріотам: Ми робимо все, щоб вибори пройшли чесно». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути