вівторок, 30 серпня 2011 16:52

Азаров: рано чи пізно з Росією домовлятися треба

Азаров: рано чи пізно з Росією домовлятися треба

Відсутність домовленостей з Росією щодо зниження ціни на газ збільшує навантаження на українську економіку, заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров.

"Час іде, нам необхідно домовлятися, оскільки відсутність домовленостей збільшує навантаження на економіку і на наших людей. Рано чи пізно ми будемо вживати якісь заходи", - сказав він в інтерв'ю Харківської обласної телерадіокомпанії у вівторок.

За словами прем'єра, Україні не раз у переговорах з Росією говорила, що формула формування ціни на газ несправедлива і не може далі працювати, але поки переговори йдуть непросто.

"Російські колеги, з одного боку, нас чують, а з іншого боку переговори йдуть досить важко й непросто. Це зовсім не означає, що ми готові йти на конфлікт чи готові на якісь односторонні дії", - зазначив Азаров.

Як повідомлялося раніше, прем'єр упевнений, що в найближчі кілька років Україні вдасться скоротити об'єми закупівлі російського газу втричі. Він також підкреслив, що наразі Україні вигідніше використовувати для опалення вугілля, ніж газ.

Зараз ви читаєте новину «Азаров: рано чи пізно з Росією домовлятися треба». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути