середа, 17 квітня 2013 11:40

Азаров планує "максимально швидко "провернути" маховик економіки"

Азаров планує "максимально швидко "провернути" маховик економіки"
Микола Азаров. Фото: ipress.ua

У рамках державної програми активізації економіки до Міністерства фінансів подали 800 проектів у різних галузях промисловості сільського господарства. У травні планують розпочати їхню реалізацію.

Про це під час засідання уряду прем'єр-міністр Микола Азаров.

"Сьогодні на розгляд Міністерства фінансів та Міністерства економічного розгляду та торгівлі подано більше 800 проектів у різних галузях промисловості сільського господарства. Уже почали розгляд перших проектів. Я вимагаю від міністерства фінансів поставити роботу з банками таким чином, щоб прискорити розгляд проектів. Звичайно, без шкоди для якості такого розгляду. На це відводиться час до кінця квітня. На початку травня повинно розпочатися реалізація схвалених проектів", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Опозиція ще вирішуватиме, що робити із виборами у Києві

Азаров підкреслив, що роботи потребує координації дій двох міністерств та регіонів: "Наше основне завдання — максимально швидко, так би мовити, "провернути" маховик економіки".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Яценюк натякнув Рибаку і Макеєнку на неспокійне майбутнє

Також він каже, що особливо потребують ремонту дорожні покриття в Україні: "Зима 2012-2013 років, за впливом погоди на автодорожні покриття, найбільш "розкольною" за останні сто років. Сталося стільки переходів з плюсової до мінусової температури, що можна сказати, що з листопада до квітня ми пережили не одну, а вісім зим".

Зараз ви читаєте новину «Азаров планує "максимально швидко "провернути" маховик економіки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути