вівторок, 19 березня 2013 13:16

Азаров не проти, щоб журналістів відгороджували стрічкою на засіданнях Кабміну

Азаров не проти, щоб журналістів відгороджували стрічкою на засіданнях Кабміну
Фото: gazeta.ua

Прем'єр-міністр Микола Азаров не знає про існування "чорних стрічок" у Кабміні, які відгороджують міністрів від журналістів.

Відповідаючи на запитання журналіста під час підсумкової прес-конференції, коли в уряді приберуть відгороджувальні стрічки, які з'явилася якраз саме за прем'єрства Азарова, він знизив плечима і звернувся до свого помічника із питанням: "А що це?".

Після того, як той пояснив, що це за стрічки і для чого їх причепили, Азаров розповів, що регулярно вчить міністрів бути більш відкритими до громадськості та ЗМІ.

"Ми прийняли цілу низку рішень. Перш за все, буде створено графік, по якому наші міністри будуть зустрічатися, обговорювати питання, дискутувати. Ми також вирішили, що наші прес-служби будуть більш активними", - розповів премєр.

Він також похвалився, що вже близько року раз на тиждень відповідає на запитання "друзів" у соцмережі Facebook.

"Я щодня його переглядаю. Звісно, перегляд не завжди доставляє позитивні емоції. Переважно він дає негативні емоції. Позитивних повідомлень — одиниці", - наголосив прем'єр і поскаржився, що хотів би, аби йому писали більше позитивних повідомлень.

"Але тим не менше, якщо людина виходять на такий рівень, значить людина вичерпала всі можливості,  зверталася до всіх чиновників і реакції (на її проблеми не було) жодної", - зауважив він і додав, що порадив міністрам так само спілкуватися зі людьми у соцмережі.

"Один спитав, чи можна писати в Твіттер. Я кажу: "Можна, починай хоча б з Твіттера", - посміхнувся він.

Однак, після того, як журналіст повторила запитання щодо того, чи приберуть такі чорні стрічки на засіданнях уряду, прем'єр всміхнувся:

"Поручаю прес-службі: розберіться! Якщо не подобаються чорні, повісьте червоні".

Зараз ви читаєте новину «Азаров не проти, щоб журналістів відгороджували стрічкою на засіданнях Кабміну». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути