вівторок, 19 березня 2013 12:41

Азаров обіцяє за два роки створити нову промисловість країни

Азаров обіцяє за два роки створити нову промисловість країни
Азаров переконаний, що нова програма дозволить вивести економіку країни з того стану, в якому зараз перебуває. Фото: tsn.ua

Уряд серйозно візьметься за модернізацію економіки.

Про це на прес-конференції сказав прем'єр-міністр Микола Азаров.

Під час вступного слова він 20 хвилин розповідав про "покращення", які уряд уже зробив за останні два роки. Також прем'єр представив програму модернізації економіки на наступні два роки.

"Як бути з тими структурними диспропорціями, які склалися в нашій економіці за останні двадцять років? Ми втратили заводи, втратили промислову міць, вчасно не модернізувалися. Постало дуже серйозне питання - криза кризою, та куди далі рухатися і як знаходити ці ресурси, щоби провести структурну перебудову?", - наголосив він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров звинуватив ЄС у байдужості до питань модернізації української ГТС

Саме тому зараз в уряді, розповів прем'єр, готується програма на два роки.

"Ця програма дозволить нам вивести економіку з того стану, в якому вона зараз перебуває. Це зменшить вплив світового стану економіки, яка зараз знаходиться в кризі, - розповів він. - Наша задача на два роки - це дуже серйозні зусилля по модернізації, по суті створення нової промисловості країни".

Водночас, він одразу ж розкритикував опозицію. На думку Азарова, вона має робити все для стабільності в країні, натомість представники опозиції лише дестабілізують ситуацію і вміють лише критикувати керівництво держави.

"Вони то влаштовують саботажі, то штурман не подобається. А що відбувається з таким кораблем, в якого немає керівництва? Погано такому кораблю", - підкреслив прем'єр.

Зараз ви читаєте новину «Азаров обіцяє за два роки створити нову промисловість країни». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

33

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути