субота, 23 листопада 2013 09:53

Азаров готовий піти у відставку через асоціацію, але за однієї умови

Азаров готовий піти у відставку через асоціацію, але за однієї умови
Фото: unian.net

Прем'єр-міністр України Микола Азаров готовий піти у відставку, якщо його аргументи за припинення переговорів про підготовку до підписання угоди про асоціацію з ЄС є безпідставними. Про це він заявив в ефірі програми Шустер live, коментуючи заяву депутата Давида Жванії про те, що прем'єр-міністр і віце-прем'єр-міністр Юрій Бойко повинні нести особисто відповідальність за зрив євроінтеграції України і піти у відставку.

"Що там Жванія може говорити, скажіть, будь ласка? Він що вариться в гущі цих проблем. Він може тільки ляпати язиком. Якщо я сказав, хоч одне слово неправди, нехай мене завтра відправляють у відставку", - сказав Азаров, передає УНІАН.

Також Азаров заявив, що не вважає трагедією, якщо Україна повернеться до підготовки до підписання угоди про асоціацію з Євросоюзом через півроку, після консультацій між Україною, Росією і ЄС. При цьому прем'єр-міністр заявив, що призупинення процесу підготовки до підписання угоди про асоціацію з ЄС ще не означає, що Україна збирається вступити в Митний союз.

Нагадаємо, Кабмін прийняв розпорядження про зупинення процесу підготовки до укладення угоди про асоціацію України з ЄС. Після цього представник Європарламенту Олександр Кваснєвський заявив, що Україна не підпише угоду про асоціацію з ЄС на саміті у Вільнюсі.

Зараз ви читаєте новину «Азаров готовий піти у відставку через асоціацію, але за однієї умови». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

79

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути