субота, 23 листопада 2013 03:01

Янукович мав інтимну зустріч з Путіним — правозахисник

Янукович мав інтимну зустріч з Путіним — правозахисник
Василь Ковальчук. Фото: www.poltava.pl.ua

- На днях Янукович мав інтимну зустріч з Путіним, їздив у Москву. Про цю зустріч замовчують і ніхто не знає про що вони розмовляли. Але як факт — ми не підписуємо угоду з ЄС. Мабуть, президенти щось одне одному пообіцяли, - каже полтавський правозахисник Василь Ковальчук.

Експерт вважає, Янукович робить все можливе, що б не бути в асоціації з Європейським Союзом, бо боїться, що країни Європи змусять відповідати його за злочини, які він вчинив.

- Наш великий пан Хан, себто, Янукович, зробив скільки злочинів в Україні, що в Європі його однозначно засудять. От, наприклад, ситуація із орендою землі. Україна здасть в оренду китайцям 3 мільйони гектарів земель. Це 5% від загальної площі та 9% від площі плодородючих земель. Цифри величезні. Ці землі віддадуть в оренду чужій країні на 100 років. Дійде до того, що китайці створять общини та будуть нами керувати, українці стоятимуть в чергах та проситимуть продукти. Хіба не злочин? Наші фермери з великими проблемами вихвачують собі клаптик землі, щоб на ній працювати, а чужим можна брати мільйони гектарів. В країнах Європи такі справи не пройшли б. Ніхто не дав би таке зробити, законодавство не дозволило б та і люди, бо там референдуми — звичайне діло.

- Янукович розуміє, що краще триматися Московії. Бо там такий самий безлад, як і у нас. Така сама безпокараність та фальсифікація. За схожий бардак нашого президента Росія чіпати не буде.

Правозахисник припускає, Євросоюз дасть українській владі ще один шанс, щоб запустити процес підписання угоди.

- Представники ЄС наче б то отримали ляпаса від нас. Приїхали підписувати угоду, а ми кажемо, мовляв, ні, ми передумали. Хоча проведена дуже масштабна робота про збору та підготовці документації. Щоб запустити процес підписання угоди, треба знову ж таки проробити величезний об'єм роботи. Це як зупинилася машина, а треба її заново розігнати до максимуму. Але ЄС на це піде, бо просто так від нас не хочуть відмовлятися. Вони мають великий інтерес щодо України, найперше — земельний ресурс. Якщо Україна ще раз відмовиться від угоди, то пропонуватимуть ще. На це піде багато часу. За цей час наша влада діятиме оперативно — швидко розпродуватимуть землю.

Зараз ви читаєте новину «Янукович мав інтимну зустріч з Путіним — правозахисник». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути