пʼятниця, 22 листопада 2013 21:35

"Янукович дав нам ляпаса" - Луценко закликав не повторювати помилок

"Янукович дав нам ляпаса" - Луценко закликав не повторювати помилок
Фото: wz.lviv.ua

Екс-міністр внутрішніх справ Юрій Луценко закликав людей не повторювати провалу Майдану часів Помаранчевої революції. Про це він сказав на мітингу на Майдані Незалежності, передає кореспондент Gazeta.ua.

"Янукович дав нас ляпаса. Він дав ляпаса усім хто вірив, що Україна — це Європа. Тепер від політиків нічого не залежить. Тепер все залежить від мільйонів людей. Тому, друзі, все дуже просто: 100 тисяч на площу, вимога розпуску Верховної зради, обрання нового проєвропейського парламенту, нового проєвропейського уряду і підписання Угоди про асоціацію з ЄС", - заявив Луценко.

Він закликав українців прийти на євромітинг опозиції 24 листопада у центрі Києва.

"Кожен з нас має промокнути, проходити, вистраждати, виборити свою Європу. Дякую вам, що ви це зробили. Починайте кликати сюди весь народ. Ми доб'ємося свого майбутнього. Не підходять не питайте до мене: "що не зроблено?". Політики зробили все, що могли. Вони запропонували вам дату, місце, формат роботи. Все решта за вами. Ніхто цієї роботи не зробить. І не кажіть, що сьогодні гірші умови, ніж на Майдані, бо немає наметів, чаю і не має варти. Цей Майдан не повинен бути такий, який був той. Погані генерали готуються до минулої війни. Цей Майдан буде переможний, якщо кожен день будемо збиратися", - додав він.

Луценко завершив свій виступ гаслом "Україна — це Європа. Банду в Росію".

Варто зазначити, що наразі на Майдані Незалежності у центрі Києва зібралось понад 3 тис. людей. Українці обурені рішенням Уряду призупинити євроінтеграцію. Також сьогодні відзначається 9-річниця Помаранчевої революції.

Зараз ви читаєте новину «"Янукович дав нам ляпаса" - Луценко закликав не повторювати помилок». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

15

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути