пʼятниця, 22 листопада 2013 21:13

Януковичу принесли величезну ручку для підписання Угоди

Януковичу принесли величезну ручку для підписання Угоди

Учасники громадської акції "Підпису – ЄС!" Наталка Соколенко та Любов Вакуленко принесли на Майдан Незалежності величезну інсталяцію у вигляді ручки, яка вмістила понад тисячу звичайних.

Про це повідомляє кореспондент Gazeta.ua

За словами організаторів, це означає символічне уповноваження президента Віктора Януковича підписати Угоду про асоціацію. В обмін на ручку активісти віддавали наліпку – зірочку з надписом: "Я уповноважую президента підписати Угоду про асоціацію між Україною та ЄС".

"Рівно за три місяці до саміту 28 серпня до нас прийшли прості люди, кияни, які кажуть: "У нас  виникла така ідея - збирати для Януковича ручки по всій країні. Цим ми покажемо і йому і Європі, що прості українці хочуть цього європейського вибору. Ми готові допомагати Януковичу у будь-чому. І якщо йому потрібна для цього ручка, то ми зберемо йому тисячі". І ми зібрали їх", - наголосила Соколенко.

Окрім того, Вакуленко додала: "По всій країні збирали ручки, до нас звертались організації, люди, записували відео-блоги, оскільки ми розуміємо, що підписання Угоди про асоціацію - це можливість змінити наше життя на краще, практично в усіх сферах. Тому ми зібрали понад тисячу ручок, передали їх митцям. І вони зробили інсталяцію (величезна бордова ручка - Gazeta.ua). Ми віримо, що наш президент підпише цю Угоду, і ми його якимось чином таки подаруємо цю ручку".

Сьогодні відзначається дев'ята річниця з дня старту помаранчевої революції - масових акцій протесту в Україні в 2004 році проти фальсифікацій на виборах президента.

Вчора Кабінет міністрів України вчора ухвалив рішення призупинити процес підготовки до укладення угоди про асоціацію між Україною, Євросоюзом, Європейським співтовариством з атомної енергії і їх державами-членами.

Угоду попередньо планували підписати на Вільнюському саміті "Східного партнерства"

Зараз ви читаєте новину «Януковичу принесли величезну ручку для підписання Угоди». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

7

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути