Ексклюзиви
середа, 28 серпня 2013 10:48

Азаров доручив придумати, як жити з ЄС і МС

Азаров доручив придумати, як жити з ЄС і МС
Микола Азаров. Фото: ukranews.com

Київ розробить механізми взаємодії з Митним союзом.

Про це заявив прем'єр-міністр України Микола Азаров

Також він додав, що в подальшому слід розробити подібні механізми з Євразійським економічним союзом в умовах дії зони вільної торгівлі між Україною та Європейським союзом.

"Я доручив Міністерству економічного розвитку і торгівлі, Міністерству доходів і зборів, МЗС, під головуванням віце-прем'єра Юрія Бойка розробити практичні алгоритми і механізм взаємодії з Митним союзом і в подальшому - з Євразійським економічним союзом - в умовах дії зони вільної торгівлі між Україною та європейським союзом", - сказав Азаров, відкриваючи засідання уряду в середу в Києві.

Він зазначив, що не можна протиставляти співпрацю України з МС і її бажання підписати Угоду про асоціацію та зону вільної торгівлі з Євросоюзом.

"Я не один раз наполягав і наполягатиму на тому, що ці інтеграційні проекти не потрібно протиставляти. Навпаки, потрібно використовувати оптимальні шляхи взаємодії", - підкреслив прем'єр.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Легко відзначати річницю Голодомору в Канаді. А ви попробуйте в Москві"

Нагадаємо, позачергове засідання Європейської комісії заплановане на 28 серпня. На порядку денному - два питання - Єгипет і Україна. Приводом для розгляду ситуації в Україні стали недавні проблеми в торговому питанні Києва і Москви.

 

Зараз ви читаєте новину «Азаров доручив придумати, як жити з ЄС і МС ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

30

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути