четвер, 27 грудня 2012 10:27

Азаров дасть Попову більше грошей на Київ?

Азаров дасть Попову більше грошей на Київ?
Олександр Попов каже, що Микола Азаров дав доручення Арбузову вивчити можливість збільшення асигнувань на Київ. Фото: trust.ua

Азаров пообіцяв Попову відновити бюджетну справедливість щодо Києва за підсумками I кварталу 2013 року. Про це йдеться в повідомленні КМДА.

За даними столичної адміністрації, прем'єр-міністр Микола Азаров відповів на звернення Попова щодо загрози сталого функціонування Києва, що склалася в результаті прийняття несправедливого держбюджету на 2013 рік.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Я не буду говорити про курс долара". Міністр фінансів ховався від журналістів

"Прем'єр-міністр дав доручення першому віце-прем'єру Арбузову і міністру фінансів Колобову вивчити ситуацію, що склалася навколо бюджету столиці і підготувати пропозиції, щоб за підсумками I кварталу внести зміни в державний кошторис", - сказано в повідомленні.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Азаров дав завдання Попову: київські лікарні мають бути кращими, ніж у Європі

Як повідомлялося, бюджет Києва на 2013 рік не буде прийнятий до кінця 2012 року. Як раніше заявила секретар Київської міської ради Галина Герега, швидше за все бюджет столиці на 2013 рік буде прийнятий у другій половині січня.

Зараз ви читаєте новину «Азаров дасть Попову більше грошей на Київ?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути