Ексклюзиви
понеділок, 07 травня 2018 15:05

Аваков визначив долю Бочковського

Аваков визначив долю Бочковського
Екс-голова Державної служби надзвичайних ситуації не буде відновлений на посаді. Фото: РБК-Україна

Поновлений судом на посаді голови Державної служби надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський не працюватиме на цій посаді у будь-якому випадку. Про це під час брифінгу керівництва МВС і Нацполіції сказав міністр внутрішніх справ Арсен Аваков.

"Не володію інформацією, що Бочковський вийшов на роботу. На цій посаді він працювати не буде. Його звинувачують за низкою кримінальних статей, які, м'яко кажучи, не сумісні з обійманням державної посади. Рівень свідчень і звинувачень не дозволяють перебувати на посаді такого рівня. Через недоліки судочинства країни намагається відновитись. Це показує рівень цинізму людини.

ДНС успішно керує Микола Чечоткін. Керуватиме, поки Кабінет міністрів не прийме іншого рішення. Зараз Кабмін не буде реагувати на проміжні рішення судів".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Затриманий під телекамери топ-чиновник хоче повернути посаду силою

25 березня 2015 року на засіданні уряду у прямому ефірі затримали керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.
Чиновникам зачитали обвинувачення, одягли на них наручники і вивели з зали. Бочковському і Стоєцькому інкримінували організацію корупційної схеми тендерної закупки паливно-мастильних матеріалів за завищеними цінами.

7 травня Бочковський пообіцяв повернутись на посаду силою.

Зараз ви читаєте новину «Аваков визначив долю Бочковського». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути