понеділок, 07 травня 2018 14:00

Затриманий під телекамери топ-чиновник хоче повернути посаду силою

Затриманий під телекамери топ-чиновник хоче повернути посаду силою
Поновлений судом на посаді голови Державної служби надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський хоче повернутися в крісло силою. Фото: Reuters

Поновлений судом на посаді голови Державної служби надзвичайних ситуацій Сергій Бочковський вимагає виконати судове рішення і допустити його до роботи. Відповідну заяву він передав до Міністерства юстиції.

Про це в ефірі "112 Україна" розповів адвокат Ігор Федоренко.

"Заяву ми подали разом з виконавчим листом суду для того, щоб Державний департамент виконавчої служби Міністерства юстиції виконав рішення суду примусово", - сказав Федоренко.

Крім того, 7 травня Бочковський їздив до ДСНС, але його знову не пустили.

"Близько дев'ятої ранку ми під'їхали, пересвідчились, що працівники служби контролю пропуску мають вказівку не допускати Сергія Станіславовича. Нам повідомили, що за цю вказівку відповідальний департамент кадрової служби", - сказав адвокат.

"Після цього ми подали відповідну заяву до ДСНС, пересвідчилися, що рішення суду в добровільному порядку не виконується, і подали виконавчий документ для виконання цього судового рішення в примусовому порядку", - пояснив Федоренко.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: У США вказали на стабільність корупції в Україні

25 березня 2015 року на засіданні уряду у прямому ефірі затримали керівника Держслужби з надзвичайних ситуацій Сергія Бочковського та його заступника Василя Стоєцького.

Чиновникам зачитали обвинувачення, одягли на них наручники і вивели з зали.

Бочковському і Стоєцькому інкримінували організацію корупційної схеми тендерної закупки паливно-мастильних матеріалів за завищеними цінами.

Зараз ви читаєте новину «Затриманий під телекамери топ-чиновник хоче повернути посаду силою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути