четвер, 04 листопада 2021 23:27

Аваков розкритикував українську політику і розповів про своє повернення

Аваков розкритикував українську політику і розповів про своє повернення
Аваков висловився про політику. Фото: Укрінформ

Колишній міністр внутрішніх справ Арсен Аваков розкритикував часту зміну міністрів "Слугами народу" на чолі із президентом.

"У нас призначили три місяці тому першого віце-прем'єр-міністра та міністра економіки. За три місяці зняли, провели обшуки, щось там знайшли. Нічого ніхто нікому не пояснив. Призначили нового. Так не працює! Тому що у міністерстві мають працювати професіонали та фахівці. Вони не повинні бути тримісячними клушами, яких впустили посидіти і потім знову…", – сказав Аваков у програмі "Народ проти з Наталкою Влащенко" на телеканалі "Україна 24" .

"Він приходить на три місяці: "Так мене через три місяці будуть знімати. Що мені встигнути… Давайте пану експерту виділимо родовище чи ділянку…". Це все, що він думає. Тому що він знає, що через три місяці він скаже якесь не таке грубе слово Арахамії чи ще комусь, і йому скажуть: "Ми тебе поміняємо... Нам Третьякова підходить". Вони поставлять Третьякову. Так не працює. Так розвивається корупція, бо люди тимчасові правителі ", – вважає Аваков.

"Я займатимусь політикою, я нікуди не подінуся", - сказав він, наголосивши, що ідеологічно не є ні правим, ні лівим, а центристом. Він назвав імена низки політиків, закликавши до об'єднання. Ексміністр згадав Дмитра Разумкова, Юлію Тимошенко, Володимира Гройсмана, Арсенія Яценюка, Ігоря Смешка та Олега Ляшка.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Нардеп назвав Зеленського зрадником - йому вимкнули мікрофон

Верховна Рада призначила народну депутатку від "Слуги народу" Ірину Верещук на посаду віцепрем'єра, міністра з питань реінтеграції тимчасово окупованих територій.Також парламент призначив Павла Рябікіна міністром із питань стратегічних галузей промисловості, Юлію Свириденко - першою віцепрем'єркою, міністром економіки. Міністром оборони призначений Олексій Резніков.

Зараз ви читаєте новину «Аваков розкритикував українську політику і розповів про своє повернення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути