пʼятниця, 25 квітня 2014 17:54

Ярош звернувся до Турчинова: варто масово озброїти українців

Ярош звернувся до Турчинова: варто масово озброїти українців
Дмитро Ярош. Фото: ukr-online.com

Кандидат у президенти України, лідер партії "Правий сектор" Дмитро Ярош закликає в.о. президента України Олександра Турчинова вирішити питання з масовим озброєнням українців перед загрозою війни з Росією.

Про це йдеться у відкритому зверненні Яроша до Турчинова, опублікованому на його сторінці у Фейсбуці.

"Судячи з заяв і ультиматумів офіційних спікерів Кремля, бачачи зухвале невиконання ними Женевських угод..., до широкомасштабного військового вторгнення Росії в Україну можуть залишатися лічені дні (...) українська влада повинна негайно почати масове озброєння наших громадян, зокрема добровольчих патріотичних формувань, до складу яких тільки в Дніпропетровській області вже записалося більше 10 тисяч українців", - йдеться у зверненні.

Він також звертається до Турчинова: "Погоджуючись на виконання обов'язків президента оточеній ворогом України, Ви повинні усвідомлювати всю ступінь відповідальності, яка лягає на Ваші плечі. І сьогодні виключно від Вашого рішення залежить, яку ціну якої крові буде оплачена наша боротьба і перемога українського народу".

Ярош зазначив: "Саме сьогодні, залишивши партійні амбіції і символіку і взявши в руки зброю, ми, патріоти України, всі її свідомі громадяни, повинні стати єдиним організмом, єдиної української народної армією, яка діятиме злагоджено і впевнено".

Зараз ви читаєте новину «Ярош звернувся до Турчинова: варто масово озброїти українців». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

25

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути