вівторок, 21 грудня 2021 13:44

Ярош сказав, хто може поставити Путіна на місце

Ярош сказав, хто може поставити Путіна на місце
Дмитро Ярош. Фото: Gazeta.ua

Захід має можливості, щоб поставити на місце президента Росії Володимира Путіна. Для цього там потрібна єдність у рішеннях.

Про це заявив радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош в ефірі телеканалу Espreso.TV 21 грудня, коментуючи ультиматум Кремля щодо недопускання України в НАТО.

"У НАТО всі рішення ухвалюють консенсусом. Тому технологічні, військові й політичні можливості є. Усе залежатиме насамперед від політичної волі Сполучених Штатів Америки. Вони можуть будь-кого із членів НАТО примусити до того чи іншого рішення. У них важелі впливу серйозні. Тож сподіватимемося на це", - сказав він.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Ярош зробив заяву щодо загрози нападу Росії напередодні Різдва

У разі масштабного вторгнення Росії в Україну радник закликав консолідуватися українцям, адже протистояти агресії РФ можуть не лише ті, хто має бойовий досвід.

"Саме для того закон "Про національний спротив" і ухвалили. Він передбачає і залучення тих, хто не має бойового досвіду. Тут усе залежить від послань згори. Але зараз усі вказівки у вертикалі дали. Зараз починаються стрілецькі дні, вишколи. Робота почалася", - зазначив Ярош.

20 грудня міністерство закордонних справ Росії опублікувало пропозиції до НАТО щодо так званих "гарантій безпеки". Поміж іншого там є вимога відмовити Україні в перспективі вступу в Альянс.

США своєю чергою готуються подати Кремлю перелік занепокоєнь діями Росії. Так адміністрація президента США Джо Байдена має намір відповісти на вимогу РФ "гарантій безпеки".

Зараз ви читаєте новину «Ярош сказав, хто може поставити Путіна на місце». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути