понеділок, 03 січня 2022 15:11

Ярош назвав ізраїльського посла агентом Кремля

Ярош назвав ізраїльського посла агентом Кремля
Водночас Ярош привітав усіх ізраїльтян, які на українській стороні. Фото: Gazeta.ua

Радник головнокомандувача Збройних сил України Дмитро Ярош назвав посла Ізраїлю російським агентом.

Про це заявив у Facebook в понеділок.

"Ізраїльський посол - агент впливу Кремля. Гнати таких "дипломатів" з України треба!

Привіт всім ізраїльтянам, які на українській стороні!", - написав Ярош.

Надзвичайним і Повноважним послом Держави Ізраїль в Україні працює Міхаель Бродський. ​

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Що робило КГБ із людьми, які поверталися із сибірських концтаборів

"Як завжди, чергова спроба штучно викликати антисемітизм в Україні смердить кремлівським душком. Мушу сказати, що майже всі знайомі мені українці єврейського етнічного походження є справжніми патріотами України. І адекватно ставляться до історії України. За це їх ціную і поважаю", - написав колишній заступник голови ЦВК Андрій Магера.

"Може, вже настав час повернутися з брехливої радянської "історії" до реальності?", - зазначив журналіст Айдер Муждабаєв.

"Кожного разу, коли посольство Ізраїлю буде засуджувати вшанування в Україні Степана Бандери, я буду публікувати пост про Менахема Бегіна. Лідер бойової організації Іргун ( ізраїльська військова організація, яка діяла у 30-40 роках минулого століття. - Gazeta.ua). З точки зору британської адміністрації Палестини - особливо небезпечний злочинець. Бегін мав єдину мету в житті - створення незалежного Ізраїлю. Бегін став прем'єр-міністром Ізраїлю. Навіть отримав Нобелівську премію миру. А зараз в Тель-Авіві існує шосе Менахема Бегіна.

Степан Бандера теж мав головну мету свого життя - створення незалежної України. Бандеру вбив агент московських комуністичних спецслужб. Йому не вдалося дожити до здійснення своєї мрії - постання української держави. Якби склалося по-іншому, Бандера цілком міг стати прем'єр-міністром незалежної України. Може навіть і Нобелівським лауреатом. Але так само як Менахема Бегіна вшановують в Ізраїлі, Степана Бандеру вшановують в Україні", - пише народний депутат двох скликань Андрій Іллєнко.

1 січня в Україні відзначали 113 років від дня народження лідера Організації українських націоналістів, борця за незалежність України Степана Бандери. У Києві відбулася хода, присвячена цій річниці.

Того ж дня посольство Ізраїлю засудило марш.

Зараз ви читаєте новину «Ярош назвав ізраїльського посла агентом Кремля». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути