неділя, 03 липня 2022 09:54

Спецтема: Війна Росії проти України

Арестович пояснив, коли чекати на провал Росії

Арестович пояснив, коли чекати на провал Росії
Радник голови Офісу президента Олексій Арестович заявив, що деокупація Херсона стане першим кроком до провалу Росії. Фото: facebook.com/alexey.arestovich

Першим великим кроком до провалу Росії у війні проти України стане деокупація Херсона.

Після переходу в контрнаступ українських військових у Путіна почнеться істерика. Про це заявив радник голови Офіса президента Олексій Арестович в інтерв'ю російському правозахиснику Марку Фейгіну.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Війна не закінчилася" - Зеленський закликав не розслаблятися

"Коли ми почнемо наступати, а ми почнемо, то істерика в російському суспільстві й найвищих колах влади сягне такої зради, що нам і не снилося. В РФ усе тримається на тому, що армія якось наступає і ціни на енергоносії високі. Коли ми повернемо під контроль Херсон, це стане першим великим кроком до російського провалу", – заявив він.

Він назвав те, що відбувається зараз, "розтягнутою російською поразкою", після якої "спеціальна операція" почнеться безпосередньо в Росії.

"Хто буде там наводити лад? Українські миротворці. Не у вигляді інтервенції, а на запрошення умовного тимчасового уряду", – підкреслив Арестович.

Ще в перший день вторгнення РФ на територію України окупанти перейшли адміністративний кордон Херсонської області. На початку березня російські загарбники захопили Херсон і область. Попри тиск російських терористів, мешканці Херсонщини протягом березня активно брали участь у проукраїнських мітингах.

Наприкінці березня бійці ЗСУ перейшли в контрнаступ. Увечері 1 червня стало відомо, що на Херсонщині зі сторони Дніпропетровської області Збройні сили України звільнили понад 20 населених пунктів. ЗСУ продовжують іти вперед, звільняючи окупований регіон.

Зараз ви читаєте новину «Арестович пояснив, коли чекати на провал Росії». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

3

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути