середа, 01 листопада 2023 19:16

Арестович має намір балотуватися в президенти

Арестович має намір балотуватися в президенти
Колишній позаштатний радник Офісу президента Олексій Арестович має намір балотуватися на наступних президентських виборах. Фото: ОП

Колишній позаштатний радник Офіса президента Олексій Арестович має намір балотуватися на наступних президентських виборах, дата яких наразі невідома через воєнний стан у країні.

Він також підтвердив, що пропозиції щодо політичних, економічних, соціальних, військових та інших реформ в Україні, опубліковані ним у соціальних мережах у середу, є його передвиборчою програмою. Про це він повідомив у коментарі "Інтерфакс-Україна".

"Так, буду висуватися", - відповів він, відповідаючи на запитання журналіста агентства про свій намір брати участь у президентських виборах в Україні в разі, якщо вони відбудуться.

Щодо реформи, то вона, за словами Арестовича, буде доопрацьована фахівцями.

"Я її опублікував для початку дискусії. Заперечення, думки, поради, критика - вітаються", - написав він.

Арестович також прокоментував поширювану в соціальних мережах інформацію щодо його виїзду з країни.

"У мене ціла низка міжнародних заходів, на багатьох із яких я - ключовий спікер", - пояснив він.

Він також заявив журналісту агентства, що не має стосунку до підготовки журналістом Саймоном Шустером матеріалу про Україну, опублікованого в понеділок у журналі "Time".

"Ні, не маю (стосунку). Крайній раз спілкувався з Саймоном 9 серпня 2022 року", - сказав Арестович.

29 народних депутатів звернулись до голови Національної поліції Івана Вигівського щодо колишнього позаштатного радника Офіса президента Олексія Арестовича.

У зверненні закликали притягнути Арестовича до кримінальної відповідальності за завідомо неправдиве повідомлення про нібито вчинення кримінального правопорушення народною депутаткою Наталею Піпою. Про це парламентарій повідомила у четвер.

Нардепи попросили зареєструвати їхню заяву, внести її до єдиного реєстру досудових розслідувань і розпочати судове розслідування.

Зараз ви читаєте новину «Арестович має намір балотуватися в президенти». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути