Ексклюзиви
субота, 10 травня 2008 14:43

Апеляційний суд Києва задовольнив позов Тимошенко

Апеляційний суд Києва задовольнив позов Тимошенко

Апеляційний суд Києва зобов"язав Київський тервиборчком внести у виборчий бюлетень першу назву блоку-двійника БЮТ - "Київський прорив".

Про це повідомив адвокат БЮТ Володимир Пилипенко в суботу.

За його словами, у суботу Київський апеляційний суд визнав протиправною постанову тервиборчкому, відповідно до якої назва блоку "Київський прорив" була змінена на "Блок Тимошенко - Київський прорив".

Суд також зобов"язав тервиборчком внести у виборчий бюлетень першу назву цього блоку - "Київський прорив".

Пилипенко підкреслив, що дане рішення апеляційного суду, яке є остаточним, "юридично підтвердило причетність тервиборчкому до спроби зриву голосування 25 травня".

"Якщо тервиборчком і далі буде діяти не в рамках закону, а виконувати брудні замовлення київської влади, то дане судове рішення надалі ляже в основу карного вироку для деяких членів тервиборчкому", - підкреслив адвокат.

При цьому він також заявив, що БЮТ закликає тервиборчком негайно виконати рішення суду і забезпечити виготовлення бюлетенів.

За словами Пилипенка, тервиборчком має намір передати матеріали по виготовленню виборчих бюлетенів до друку ввечері в понеділок.

Як повідомлялося, раніше Пилипенко повідомляв про прийняття у вівторок, 6 травня, аналогічного рішення Окружним адміністративним судом Києва, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Апеляційний суд Києва задовольнив позов Тимошенко». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути