Ексклюзиви
вівторок, 25 грудня 2012 16:02

Януковичу не з руки працювати з бурхливою Герман, він воліє мати справу з тихим Кулиняком - експерт

Януковичу не з руки працювати з бурхливою Герман, він воліє мати справу з тихим Кулиняком - експерт
Фото: obozrevatel.com

Міністра культури ще не призначили, оскільки президент ще вирішує між двома політиками - Ганною Герман та Михайлом Кулиняком.

Про це Gazeta.ua сказав політолог Віктор Небоженко, коментуючи затягування призначення міністра культури.

"Ганна Герман, яка лобіювала появу цього міністра, була впевнена, що його дуже легко зняти, а він укорінився. Він, хоч і не вміє виконувати добре шансон, але на скрипці грає. І тепер, виявляється, що його дуже важко зняти, адже вона хотіла зайняти його місце. Вона аж ніяк не збиралася зустрічати старість в оточенні донецьких депутатів у Верховній Раді, вона хотіла піти в міністри. А ситуація така. Він же не був таким дратівливим, він був тихою людиною, звичайно, не рахуючи скандалу з призначенням в Києво-Печерській Лаврі", - зазначив політолог.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Бджоли проти меду" - "бютівець" про нові комітети

Крім того, на думку експерта "Ганна Герман буде дратувати українську інтелігенцію точно таким чином, як і Табачник українську молодь. Януковичу це не з руки, він воліє мати справу з тихим Кулиняком, ніж з бурхливою і агресивною Герман. Я пов'язую з цим затягування призначення міністра культури".

Також, на його думку, питання про призначення міністра стоїть між цими двома політиками. "Хіба що прийде директор районного будинку культури з Макіївки. Таке ще може бути", - додав він.

Відповідаючи на питання можливості призначення народного депутата, яка пройшла у Верховну Раду під другим номером у списку Партії регіонів, народноъ артистки Таїсіъ Повалій на посаду міністра культури, Небоженко сказав: "Не думаю, що так буде. Не можна ж перетворювати владу на балаган".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: УДАР: Янукович призначив уряд – збірну "сім'ї" та олігархів

Нагадаємо, вчора президент Віктор Янукович призначив членів Кабінету Міністрів. Янукович призначив Сергія Арбузова першим віце-прем'єр-міністром. Віце-прем'єр-міністрами стали Юрій Бойко і Олександр Вілкул. Президент ще не визначився з міністром культури.

Зараз ви читаєте новину «Януковичу не з руки працювати з бурхливою Герман, він воліє мати справу з тихим Кулиняком - експерт». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути