вівторок, 25 грудня 2012 10:05

Екс-міністр спрогнозував застій у житлово-комунальному господарстві

Екс-міністр спрогнозував застій у житлово-комунальному господарстві
Фото: umoloda.kiev.ua

Призначення Геннадія Темника міністром житлово-комунального господарства свідчить про неготовність до реформ у цій галузі.

Таку думку висловив виконавчий директор альянсу "Нова енергія України", колишній міністр житлово-комунального господарства Павло Качур у ефірі "Ера-FM".

"Що стосується конкретно нового міністра житлово-комунального господарства, то мені здається, що віце-прем'єр Вілкул просто хоче мати будь-яку свою людину в Кабміні, щоб на когось спертися. Це призначення було не людини, яка йде, щоби проводити реформи або власну позицію, а щоб тримати ситуацію під контролем. Це призначення говорить про те, що рішучих дій навіть на рівні ідеологічних речей чекати складно", - сказав Качур.

За його словами, галузь ЖКХ залишиться на нинішньому рівні.

"Прориву в сфері житлово-комунального господарства суто на підставі кадрового призначення, мені здається, немає підстав очікувати. Буде так, як є", - вважає Качур.

Крім того, він спрогнозував відсутність єдності у роботі новго Кабінету міністрів.

"Якщо дивитися на склад Кабміну, то складається враження, що є два центри впливу. Умовно кажучи, це дві команди: представники "старої гвардії" та нова група - представники "сім'ї". Тому говорити про єдність цієї команди у наступних діях дуже важко", - зауважив Качур.

Зараз ви читаєте новину «Екс-міністр спрогнозував застій у житлово-комунальному господарстві». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8642
Голосування На яку допомогу від Європи та світу Україні варто розраховувати після війни?
  • Польща обіцяє "план Маршалла" - велику програму фінансової підтримки
  • Списання всіх боргів за зовнішніми кредитами
  • Всі кошти від конфіскації майна та ресурсів РФ у світі
  • Допомоги не буде. Обмежаться підтримкою біженців
  • Мені байдуже
Переглянути