Ексклюзиви
понеділок, 07 лютого 2011 14:58

Януковичу і Ко пророкують повалення

Януковичу і Ко пророкують повалення

Заява президента Європейського парламенту Єжи Бузек про згортання свобод в Україні стовідсотково відображає консолідовану позицію Європейського Союзу.

Про це в коментарі Gazeta.ua сказав народний депутат із фракції НУ-НС Тарас Стецьків.

"Це не перша заява. Українській владі це вже навіть не "жовта картка". Через дуже короткий час буде "червона". Якщо українське керівництво буде і далі так себе поводити: продовжувати репресії, ігнорувати точку зору Заходу, то нас дуже швидко поставлять в один ряд із Білорусією. Прямим наслідком буде не тільки замороження будь-яких так званих євроінтеграційних планів, що для влади є тільки словами, а й заборона на в'їзд в країни Євросоюзу багатьом нашим високопосадовцям. Тим, хто безпосередньо причетні до репресій. Зараз білорусизація української влади йде повним ходом", - зазначив він.

За словами депутата, влада не здатна відреагувати на подібні заяви представників ЄС.

"Вона вибере для себе інший шлях – буде повертатися в бік Росії. Буде все більше лягати під неї. Це призведе до серйозного соціально-політичного вибуху в Україні. Владу просто зметуть", - зауважив Стецьків.

"Росію повністю влаштовує нинішня позиція української влади. Вся українська політика зараз керується Росією, зокрема ФСБ", - додав "нунсівець".

Зараз ви читаєте новину «Януковичу і Ко пророкують повалення». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути