середа, 11 грудня 2013 12:17

Янукович-молодший попросив зберігати спокій і не вестися на провокації

Янукович-молодший попросив зберігати спокій і не вестися на провокації
Віктор Янукович-молодший на своїй сторінці в Фейсбук звернувся з проханням "зберігати спокій і ні в якому разі не підчинятися організаторами чергових провокацій, які намагаються посилити і без того не просту ситуацію в країні".

Політик порівняв Євромайдан з подіями 2004 року: "Я добре пам'ятаю події помаранчевої революції, після яких, країна занурилася в хаос. І мені дуже прикро, що сьогодні відбувається теж саме. Я вже не раз повторював, що жодна політична ідея не варто людських жертв. Але на жаль, деякі політичні сили готові йти на них, обманюючи людей фальшивими гаслами і незрозумілими закликами заради своїх вигод".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Канада розглядає питання щодо санкцій проти української влади

За словами Януковича, вчора, за круглим столом, були знайдені шляхи врегулювання ситуації, яка склалася: "Є чітка позиція щодо розв'язання політичної кризи, в основі якої лежить принцип не застосування сили. Ми не повинні йти на повідку в інших держав! Ми самі в змозі будувати нашу країну!".

Зараз ви читаєте новину «Янукович-молодший попросив зберігати спокій і не вестися на провокації». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

73

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути