вівторок, 28 лютого 2012 11:22

Спецтема: Луценко за ґратами

"Януковича чекає доля Лукашенка" - нардеп

"Януковича чекає доля Лукашенка" - нардеп

Україна може наслідувати долю сусідньої Білорусі.

Такий висновок після вироку екс-міністру Юрію Луценку робить його соратник по опозиції, "нунсівець" Генадій Москаль.

"Це абсурд, абсолютно політичний вирок, - сказав Москаль у коментарі кореспонденту Gazeta.ua. - Керівництво Євросоюзу не підтримує та не розуміє його. Рішення суду дало Україні лише купу негативу та віддалення від Європи. Україна оголосила змагання з Білорусією - хто матиме більше політичних в'язнів. Відомо, чим кінчила Білорусь в політичному та економічному плані. Й Януковича чекає доля Лукашенка. Міжнародна ізоляція, як у Лукашенка, чекає вище керівництво нашої держави".

За словами Москаля, він очікував саме на такий вирок суду.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко міг би стати найпотужнішим опозиційним лідером

"Відразу було видно, що це замовна справа. Не можна виконання указу президента про урочисті заходи до Дня міліції віднести до кримінальної справи. Так можна й шлюборозлучний процес віднести до кримінального злочину. Особисті помсти "регіонали"  мали б реалізувати на ток-шоу та публічних дебатах. Не варто було скочуватися до судового переслідування політичних опонентів. Це чистий політичний в'язень, як і Тимошенко. Луценка покарали за критику президента, інших членів Партії регіонів. А він правильно говорив про корупцію та скорочення демократії - все це сьогодні й відбувається".

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Луценко став жертвою політичної вендети - доповідачі ПАРЄ

Як відомо, учора суддя Печерського райсуду Києва Сергій Вовк виніс вирок екс-міністрові внутрішніх справ Юрію Луценку - 4 роки позбавлення волі з конфіскацією майна. Окрім цього Луценка на 3 роки позбавили права обіймати державні посади.

Зараз ви читаєте новину «"Януковича чекає доля Лукашенка" - нардеп». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути