Ексклюзиви
четвер, 16 серпня 2007 17:40

Янукович зустрінеться з Фрадковим 20 серпня в Сочі

Прем"єр-міністр України Віктор Янукович 20 серпня планує провести в Сочі зустрінутися зі своїм російським колегою Михайлом Фрадковим.

Про це Янукович заявив на прес-конференції в четвер в Харкові.

"Якщо в цей період часу в Сочі буде президент (президент Росії Володимир Путін), то думаю, що цієї зустрічі не уникнути, але спеціально така зустріч не планується", - сказав глава українського уряду.

Янукович відзначив, що підійшов період часу, коли на зустрічі з російським прем"єром з"явилася необхідність вирішити деякі питання в торговельно-економічних відносинах, у тому числі і гострі. "Є гострі питання, які з"явилися, і ми, глибоко дивлячись в очі один одному, повинні сказати правду і знайти, можливо, як завжди, компромісне рішення", - відзначив український прем"єр.

Янукович додав, що він ніколи не дозволяв собі нехтувати можливістю зустрічі з своїми російськими колегами, і підкреслив, що уряд під його керівництвом завжди дуже принципово і відповідально у відношенні з російськими партнерами, повідомляє Інтерфакс.

Зараз ви читаєте новину «Янукович зустрінеться з Фрадковим 20 серпня в Сочі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути