вівторок, 18 січня 2011 16:24

Янукович змінить Конституцію без парламенту?

Янукович змінить Конституцію без парламенту?

Від того, яке рішення щодо дати проведення виборів до Верховної Ради приймуть депутати 3 лютого, залежить їх подальша робота.

Про це на брифінгу у парламенті сказав віце-спікер Микола Томенко.

"На мою думку, емоційний характер діяльності сесії буде заданий 3 лютого. Оскільки попри заспокійливі дискусії середньостатистичний народний депутат чи з Партії регіонів, чи з опозиції розуміє, що поки на табло не з'явиться більше, як 300 голосів, доти не можна із впевненістю сказати, що вибори відбудуться 28 жовтня 2012 року. Ходять різні розмови і чутки, що все ж таки в Партії регіонів іде дискусія, і з президентом ведуться розмови, що може все ж таки ризикнути і організувати вибори у березні (2011 року – Gazeta.ua)", - зазначив він.

За словами Томенка, на сьомій сесії депутати розглянуть принципове питання нової конституційної реформи в Україні.

"Команда президента його вустами анонсувала конституційну асамблею, як форму зміни Конституції. Це в парламенті сприйнято неоднозначно. Оскільки означає, що він не матиме жодного відношення до обговорення і підготовки змін до Конституції", - зауважив віце-спікер.

"Бютівець" розказав, що також депутати розглянуть законопроект про митний тариф, який уже поступив до парламенту.

"Це ініціатива президента, яка складається із 1500 сторінок. Це нова концепція митної політики України. Мова йде про її революційний перегляд. Спочатку ця митна політика буде стосуватися бізнесу, який завозить товари, а потім – українського народу, який їх купує", - додав депутат.

Gazeta.ua

Зараз ви читаєте новину «Янукович змінить Конституцію без парламенту?». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути