Ексклюзиви
понеділок, 23 квітня 2007 12:25

Янукович вважає себе прозахідним політиком

Прем"єр Віктор Янукович заявляє, що він є прихильником прозахідного курсу. Про це Янукович заявив в інтерв"ю газеті "The Sunday Telegraph".

"Я підтримую прозахідний курс, який означає будівництво демократичного, заможного і здорового суспільства", - заявив він.

"Різниця між моєю позицією та позицією моїх опонентів полягає в тому, що вони намагаються йти на Захід якомога швидше", - додав Янукович.

"Їхні лідери навіть кажуть про перетворення України на ключовий елемент санітарного кордону проти Росії. Чи Європа зацікавлена в такій конфронтації? Я впевнений, що ні. Я підтримую поступову інтеграцію в Європу", - зазначив він.

Прем"єр також вважає, що за часів його прем"єрства, відносини України і НАТО базувалися на поглибленому співробітництві з альянсом.

"Під час мого перебування на посаді прем"єра, відносини Україна-НАТО базувалися на поглибленій співпраці", - сказав Янукович.

"Наші північноатлантичні партнери постійно звертають увагу на значний внесок нашої країни у світову безпеку, в миротворчих операціях, тощо. Тим не менше ще зарано говорити про вступ до альянсу. Тільки 20% наших громадян підтримують цю ідею", - зазначив він.

Янукович знову назвав неприйнятним указ президента про розпуск парламенту і вкотре зазначив, що саме "міжнародні посередники зможуть запобігти ескалації політичного конфлікту і можливого застосування насильницьких методів", повідомляє Українська правда.



Зараз ви читаєте новину «Янукович вважає себе прозахідним політиком». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути