четвер, 25 жовтня 2012 17:37

Янукович упевнений, що Рада наступного скликання буде працювати "ще ефективніше"

Янукович упевнений, що Рада наступного скликання буде працювати "ще ефективніше"
Віктор Янукович впевнений, що вибори об'єднають країну. Фото: uainfo.censor.net.ua

Президент України Віктор Янукович упевнений, що Верховна Рада VII скликання буде працювати більш ефективно, ніж нинішня.

"Упевнений, що парламент буде працювати ще ефективніше. Я думаю, що наші виборці таки будуть вибирати людей, здатних ефективно працювати в новому парламенті. Думаю, що професіоналізм депутатського корпусу з року в рік, від виборів до виборів буде рости, менше буде популістів-базік і все це буде йти на користь країні", - сказав він в четвер журналістам на підприємстві "Турбоатом" у Харкові.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Суд оштрафував пенсіонерку на 510 гривень, бо вона не голосуватиме за "Регіони"

Президент висловив сподівання, що з кожними виборами Україна буде все більше об'єднуватися.

"Полярність, яка є між Сходом і Заходом - щоб вона ставала все менше і менше. Ми розуміли, що крім нас на нашій землі ніхто нічого зробить. Чим менше буде підказувачів, які будуть нас вчити, як жити в нашому домі - я маю на увазі, ззовні - тим ... комфортніше ми будемо себе почувати в своєму будинку - в Україні. Ніхто, ніякий добрий дядько не прийде на нашу землю дбати про наших дідів, про наших дітей і онуків - ми повинні про це подумати", - сказав Янукович.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: "Про людей вже не думають. Між Кличком і Яценюком йде боротьба за лідерство в опозиційній меншості" - Небоженко

Він також висловив сподівання, що в результаті виборів Україна наблизиться до мети - побудови сильної держави з конкурентоспроможною економікою. "Наша країна повинна гарнішати і наші люди жити краще. Ми несемо обов'язок зараз перед народом, і ми розуміємо свою відповідальність. Ми будемо робити все для того, щоб і після цих виборів наша країна ставала сильніше і краще", - сказав глава держави.

Відповідаючи на запитання, де він буде голосувати на парламентських виборах 28 жовтня, Янукович відповів, що, як звичайно, голосуватиме на своїй виборчій дільниці - у Києві, в Оболонському районі.

Зараз ви читаєте новину «Янукович упевнений, що Рада наступного скликання буде працювати "ще ефективніше"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

12

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути