четвер, 25 жовтня 2012 10:30

"Молоді регіони" провели політичний забіг
5

24 жовтня 2012 року Всеукраїнська молодіжна громадська організація "Молоді регіони" провела політичний забіг на Майдані Незалежності, повідомляє прес-служба "Молодих регіонів".

"Молоді регіони" представили своє бачення політичних змагань. На 3 бігових доріжках активісти встановили 5 бар'єрів для стрибків. Яскравий і символічний акцент "Молоді регіони" зробили на рейтингах політичних партій. Кожна бігова доріжка була відповідного кольору, а кожен бар'єр відповідав рейтингам представлених політичних партій.

Незважаючи на холодну погоду, учасникам змагань не вдалось змерзнути. Всі вони продемонстрували хорошу підготовку, витривалість, жагу до змагань і прагнення до перемоги. Здобув перемогу учасник від Партії регіонів, що, в принципі, не є дивним, просто цей турнір ще раз підтвердив відповідь на питання: "Хто є лідером політичних змагань 2012?".

Голова ВМГО "Молоді регіони", народний депутат України Андрій Пінчук зазначив: "Ми відповідальні за організацію виборів. Питання проведення вільних, демократичних і прозорих виборів є безальтернативним. Інших виборів цій країні не потрібно. Кожен отримає те, на що заслуговує. Наша громада мудра, і усі прагнення пройдисвітів чи аутсайдерів отримають гідну відповідь, і жодні фальшиві рейтинги не вплинуть на свідомість і рішення народу. А наше завдання, як влади, наступне: вибори повинні відбутися чесно, прозоро і демократично".

Зараз ви читаєте новину «"Молоді регіони" провели політичний забіг». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

6

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути