Ексклюзиви
субота, 23 лютого 2008 13:05

Янукович упевнений, що його не проміняють на Балогу

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович упевнений, що частина депутатів від партії не перейдуть до нової партії керівника секретаріату президента Віктора Балоги.

"На сьогодні Янукович упевнений, що розколу в ПР не буде", - заявив народний депутат від Партії регіонів Віктор Тихонов в інтерв"ю "Дзеркалу тижня".

"Дехто в цьому, звичайно, сумнівається. Але побачите, й вони в остаточному підсумку підуть за ним", - зазначив депутат.

"Навряд чи виборці зрозуміють людей із ПР, які об"єднаються з "НУ". Для Сходу це антагоністичні проекти", - пояснив він.

Тихонов також визнав, що Партія регіонів практично не працювала останні два роки. "Справді, партія замовкла", - зазначив він. "Слава Богу, тепер це усвідомили. Почалися серйозні зрушення всередині апарату", - додав депутат.

За його словами, у партії зараз "на ключових позиціях, як і раніше, Клюєв, Колесніков". "Нині Віктор Федорович наблизив Єфремова. Практично він узяв на себе функції Богатирьової", - додав він.

Тихонов також висловив думку, що Партія регіонів даремно погодилася на проведення дострокових виборів 2007 року.

"Проте це була поступка, спровокована побоюванням, що повториться ситуація 2004 року. Адже тоді могли не допустити порушення Конституції, але йти на силовий варіант ніхто не посмів", - пояснив він, повідомляє Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович упевнений, що його не проміняють на Балогу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути