субота, 01 грудня 2012 11:20

Янукович: Україна вживає необхідних заходів, аби зменшити смертність від ВІЛ/СНІДу

Янукович: Україна вживає необхідних заходів, аби зменшити смертність від ВІЛ/СНІДу
Віктор Янукович звернувся до громадян з нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом. Фото: ipress.ua

З нагоди Всесвітнього дня боротьби зі СНІДом президент України Віктор Янукович звернувся до громадян. Про це повідомляє прес-служба глави держави.

"1 грудня, у Всесвітній день боротьби зі СНІДом, суспільство об'єднується для подолання епідемії, що може торкнутися кожного. Україна, для якої ця проблема особливо актуальна, вживає необхідних заходів, щоб знизити швидкість розповсюдження інфекції та рівень її передачі від матері до дитини, зменшити смертність від цієї недуги", - йдеться у повідомленні.

Президент зазначив, що медичне забезпечення отримують все більше хворих на СНІД.

"У рамках виконання Політичної декларації з ВІЛ/СНІДу держава співпрацює з міжнародними і громадськими організаціями. Як результат - належне медичне забезпечення можуть отримувати все більше громадян, які цього потребують. Водночас особливості поширення епідемії вимагають більш ґрунтовного застосування підходів соціального та виховного характеру, пропаганди здорового способу життя", - наголосив Янукович.

Глава держави подякував усім, хто демонструє активну позицію і не залишає наодинці з проблемою родини, які зазнали цієї біди.

"Вірю, що червона стрічка, символ надії, толерантності та взаємної підтримки, яка вже стала традиційною в Україні, сприятиме подальшому об'єднанню зусиль держави, усіх спільнот і кожного громадянина задля подолання епідемії та збереження найціннішого надбання - здоров'я нації", - додав він.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Україна вживає необхідних заходів, аби зменшити смертність від ВІЛ/СНІДу». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

9

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути