Ексклюзиви
четвер, 21 червня 2012 11:08

У Криму 6-річну дівчинку зґвалтував ВІЛ-позитивний дядько

У Криму 6-річну дівчинку зґвалтував ВІЛ-позитивний дядько
Чоловік раніше перебував на обліку у психіатра. Фото: lj.rossia.org

11 червня співробітники Сімферопольського районного відділу міліції був затриманий місцевий 33-річний житель, який підозрюється в насильницькому задоволенні статевої пристрасті неприродним способом, вчиненому щодо 6-річної дівчинки.

Про це повідомили в прес-службі МВС в Криму.

Як з'ясувалося, неповнолітня потерпіла - рідна племінниця зловмисника. Сестра чоловіка з двома дітьми - 6-річною дочкою і 4-річним сином - приїхала до брата в гості з Херсонської області. Увечері 10 червня в будинку родича зібралися гості. Дорослі вживали спиртне, а коли алкоголь закінчився, вирушили за добавкою. У будинку залишився тільки господар оселі. Діти в цей час спали в кімнаті.

Побачивши сплячу дівчинку, у п'яного чоловіка виникло бажання сексуального задоволення. Він ліг поряд з дитиною та скоїв ряд розпусних дій. Дівчинка прокинулася, заплакала і попросила дядька більше цього не робити. Однак чоловік не припиняв, а щоб дитина не пручався, схопив племінницю за горло.

Коли селянин побачив на нижній білизні дівчинки кров, він злякався, потягнув дитину у ванну і спробував змити сліди злочину. В цей момент повернулася з магазину сестра з гостями. Дочка з плачем показала мамі кров. Усвідомивши, що йому загрожує відповідальність, і боячись гніву родички, зловмисник тут же зник. А мати дитини повідомила про подію в міліцію.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Кримчанин за цукерки роздягав і мацав 7-річну дитину

Наступного дня раніше неодноразово судимий, востаннє - за незаконне поводження зі зброєю та бойовими припасами, чоловік був затриманий в порядку ст. 115 КПК України - за підозрою в скоєнні злочину. В ході бесіди з правоохоронцями він зізнався у скоєному. Чоловік пояснив, що був п'яний і не розумів, що робив. За його словами, він раніше перебував на обліку у психіатра, а також має позитивний статус ВІЛ. Його свідчення в даний час перевіряються.

Як розповів слідчий слідчого відділу Сімферопольського РВ старший лейтенант міліції Решат Челембіев, за даним фактом порушено кримінальну справу за ознаками складу злочину, передбаченого ч. 3 ст. 153 КК України - насильницьке задоволення статевої пристрасті неприродним способом, вчинене щодо неповнолітнього. Санкція статті передбачає покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 10 до 15 років.

"Проводяться всі необхідні судово-медичні експертизи. Дитина в даний час знаходиться в лікарні, потерпілій надана необхідна медична допомога. Встановлюється ступінь тяжкості завданих дитині тілесних ушкоджень", - зауважив слідчий.

Зараз ви читаєте новину «У Криму 6-річну дівчинку зґвалтував ВІЛ-позитивний дядько». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

22

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути