середа, 16 травня 2012 11:16

У Кіровограді 61-річний рецидивіст розбещував хлопчиків

У Кіровограді 61-річний рецидивіст розбещував хлопчиків
Чоловік входив у довіру до неповнолітніх, запрошував їх до себе додому. Фото: kremenets.olx.com.ua

Працівники відділу кримінальної міліції у справах дітей УМВС України в Кіровоградській області затримали за підозрою у розбещенні малолітніх 61-річного чоловіка.

До правоохоронних органів надійшла оперативна інформація про ймовірне скоєння розпусних дій чоловіком похилого віку стосовно дітей. У ході проведення перевірки та вжиття низки заходів працівники міліції затримали підозрюваного, уродженця Одеської області, який, як виявилося, має чимале кримінальне минуле. Зокрема, з'ясувалося, що чоловік був 4 рази засуджений за скоєння подібних злочинів, перший раз ще у 17-річному віці. Загалом злочинець провів за гратами близько 20 років. Після кожного звільнення зловмисник змінював місце проживання. Останні півроку жив у Кіровограді разом зі своїм пасинком у будинку, який винаймав.

Попередньо працівники міліції встановили, що чоловік входив у довіру до неповнолітніх, запрошував їх до себе додому. Спочатку дозволяв їм грати в ігри на комп'ютері чи дивитись мультики, а згодом скоював стосовно них розпусні дії.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: Священика-педофіла засудили до 6 років в'язниці за 253 згвалтування

Підозрюваний практикував такий спосіб пошуку потенційних жертв, як розміщення у засобах масової інформації оголошення про надання послуг з виховання дітей чи про те, що візьме на квартиру (яку і сам винаймає) жінку з дитиною.

На даний час правоохоронці встановили особи трьох потерпілих від дій зловмисника – це 5-, 6- та 12-річний хлопчики. Наразі тривають всі необхідні судово-медичні експертизи.

Підозрюваного затримано у порядку ст.115 КПК України. За місцем його проживання оперативники вилучили близько 200 дисків, у тому числі із відеозаписами порнографічного характеру, а також комп'ютер та мобільний телефон із фотографіями, які направлено на дослідження. За цими фактами порушено кримінальну справу за ч.2 ст.156 КК України (розбещення малолітньої особи), якою передбачено покарання у вигляді позбавлення волі на строк від 5 до 8 років.

Правоохоронці не виключають, що жертвами збоченця могли стати набагато більше малолітніх.

Зараз ви читаєте новину «У Кіровограді 61-річний рецидивіст розбещував хлопчиків». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути