пʼятниця, 11 травня 2012 15:55

Кримчанин за цукерки роздягав і мацав 7-річну дитину

Кримчанин за цукерки роздягав і мацав 7-річну дитину
Дівчинка знала його, тому не злякалася. Фото: obozrevatel.com

У Сімферопольському районі Криму 27-річному чоловікові пред'явлено звинувачення в скоєнні злочину, передбаченого ч.2 ст.156 КК України, - розбещенні малолітньої особи.

Про те, що відносно її 7-річної доньки скоєні розпусні дії сексуального характеру, в Сімферопольський РВВС повідомила матір дівчинки. Коли малятко розповіло про "доброго" дядька, який пригощав її цукерками, роздягав і мацав, жінка негайно заявила в міліцію. Вже наступного дня підозрюваний був затриманий і надав зізнавальні свідчення.

З'ясувалося, що зловмисник працює вантажником на одному з сільгосппідприємств району. В кінці квітня він приїхав на роботу, по дорозі зайшов в магазин, де придбав пляшку горілки і закуску. Після виконаної роботи хлопець спожив куплене. Після цього сп'янілому вантажникові захотілося плотських утіх, і він спробував знайти собі "супутницю".

Підозрюваний зайшов до знайомої - робітниці пункту прийому склотари. Але пропозицію жінка відкинула. Прогулюючись вулицею, чоловік побачив маленьку дівчинку - дочку тієї самої знайомої жінки.

ЧИТАЙТЕ ТАКОЖ: На Чернігівщині затримали 81-річного педофіла

Як розповів підозрюваний на допиті, дівчинка знала його, тому не злякалася. Пригостивши її тістечкам, молодик узяв дитину за руку і повів до річки. Там роздяг дитину, спустив брюки, усадив до себе на коліна і спробував поцілувати. Зловмисник скоїв ряд розпусних дій, внаслідок чого перелякана дитина заплакала. Малятко натягнуло на себе одяг і спробувало втекти. "Добрий дядько" попросив дитину нікому про подію не розповідати.

Відносно раніше не судимого затриманого було порушено кримінальну справу за ч.2 ст.156 КК України.

Підозрюваний на обліку у нарколога і психіатра не перебуває. Проводяться необхідні судово-медичні експертизи. Згідно чинному законодавству, зловмисникові загрожує покарання у вигляді позбавлення волі на термін від 5 до 8 років.

Зараз ви читаєте новину «Кримчанин за цукерки роздягав і мацав 7-річну дитину». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

5

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 35413
Голосування Які умови миру і зупинення війни для вас прийнятні
  • Відмова від Донбасу, але вивід військ РФ з усіх інших територій
  • Замороження питання Криму на 10-15 років
  • Відмова від Криму і Донбасу за умови надання гарантій безпеки від Заходу щодо всіх інших територій
  • Зупинка війни по нинішній лінії фронту
  • Лише повне відведення військ РФ до кордонів 1991-го
  • Ваш варіант
Переглянути