Ексклюзиви
вівторок, 21 жовтня 2008 16:08

Янукович: Тимошенко штовхнула людей у холодну і голодну зиму

Замість порятунку України, уряд Тимошенко не лише не подав програму захисту України і громадян від кризи, депутати від БЮТ ще й заблокували парламент і не дали проголосувати зміни до бюджету та створення стабілізаційного фонду, не дали гарантувати людям повернення їх банківських вкладів.

Як повідомили у прес-службі Партії регіонів, таку думку висловив лідер Партії Віктор Янукович.

"Тим самим влада ще раз довела, що вона займається виключно внутрішніми чварами і боротьбою за президентське крісло. Тимошенко та БЮТ разом з усією помаранчевою командою залишили суспільство без захисту перед наслідками економічної, соціальної і фінансової кризи, яку вони створювали практично весь цей рік", - сказав він.

За словами Януковича, "вся відповідальність за наслідки загроз, перед якими постала сьогодні Україна, повністю лягають на діючий уряд".

"Саме він буде відповідати за катастрофічне погіршення життя людей, за руйнування економіки, за стрибок безробіття, за ріст цін та за високу інфляцію", - говорить лідер ПР.

"Паралізувавши парламент, не маючи при цьому плану порятунку України, Блок Юлії Тимошенко штовхнув державу у повний хаос, у катастрофу. А людей – у холодну і голодну зиму. Помаранчева команда стала сьогодні тим злочинним режимом, який повністю підпорядкував інтереси держави та громадян своїй егоїстичній меті – за будь-яку ціну втриматися при владі. Вся відповідальність за наслідки такої злочинної політики Тимошенко ляже особисто на неї і на всю владну команду", - зазначає Янукович.

В цій ситуації Партія регіонів вимагає від уряду або реально подолати кризу, або публічно визнати свою неспроможність це зробити.

"Партія регіонів наголошує, що ми як професійна, досвідчена і відповідальна сила готові взяти на себе відповідальність, вивести країну з кризи, навести порядок і забезпечити стабільний розвиток України", - зазначає Янукович.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: Тимошенко штовхнула людей у холодну і голодну зиму». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути