Ексклюзиви
четвер, 05 липня 2007 10:22

Янукович ще не визначився, де святкуватиме свій день народження

У понеділок, 9 липня, прем"єр-міністрові Віктору Януковичу виповниться 57 років. В той же час, як розповіли джерела з оточення Януковича, сам прем"єр ще не знає, де відсвяткувати свій день народження - чи то в Барселоні, де він зараз проходить курс реабілітації після операції на нозі, чи то у Донецьку у кролі сім"ї.

"Прем"єр ще не визначився, - розповіло наше джерело. - У будь-якому випадку, найближчі люди - дружина, сини, невістка і внук - все одно будуть поряд".

Минулого року Віктор Янукович, тоді ще не прем"єр-міністр, а просто лідер Партії Регіонів, відзначав свій день народження з сім"єю на узбережжі Азовського моря, в селищі Урзуф (Донецька область).

Першим його по телефону привітав президент Віктор Ющенко.

Дарували Віктору Федоровичу ікони і книги. Сам Янукович тоді зізнавався, що кращим подарунком для нього було б, якби його молодший син Віктор (нардеп від Партії Регіонів) завів сім"ю і дітей. Чекає досі, пише "Сегодня".

Зараз ви читаєте новину «Янукович ще не визначився, де святкуватиме свій день народження ». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути