вівторок, 04 березня 2008 16:52

Янукович розсмішив Яценюка

Янукович розсмішив Яценюка
Лідер Партії регіонів Віктор Янукович погодився на пропозицію спікера Арсенієм Яценюка попрацювати над узгодженим рішенням про розблокування парламенту до ранку середи.

Про це він сказав після виступу Яценюка з трибуни парламенту. Коли Яценюк звернувся до Януковича з запитанням, чи готовий він працювати над постановою щодо НАТО, і запросив його до трибуни, лідер Партії регіонів пожартував: "Ви мені дозволяєте?".

"Та давайте! У нас демократія", - відповів Яценюк і відійшов убік.

"Шановні колеги, на пропозицію голови Верховної Ради попрацювати до завтра до 10 години і знайти рішення, на якому ми наполягаємо...", - сказав Янукович.

Після цього у залі почувся сміх. Найдужче сміявся Яценюк.

"Щоб у державі був порядок, щоб Верховна Рада почала працювати, нам треба знайти рішення... Верховна Рада повинна працювати. Для цього ми повинні знайти узгоджене рішення", - продовжив Янукович.

"Ще раз повторюю. Круглий стіл, який працював тиждень і який ми разом з вами ініціювали, вичерпав свої можливості. Одна з пропозицій була провести депутатські збори – розширити це коло і в цьому залі обговорити це питання. Можливо, ми до цього рішення ще дійдемо", - сказав він.

"На завтра на 10 годину у нас є можливість ще раз попрацювати і ухвалити узгоджену постанову Верховної Ради, яка врахує компроміси з усіх боків", - додав Янукович.

При цьому, на його думку, головною метою має бути унеможливлення в майбутньому "будь-яких провокаційних дій посадовців, які б вони посади не займали".

"Якщо це перші особи нашої держави, вони повинні враховувати, що суспільство і політикум уважно стежать... і без погодження Верховної ради, без офіційного розгляду цих питань, будь-які рішення приймати за український народ, Верховну Раду і уряд неможливо", - сказав Янукович.

Під час виступу Януковича Яценюк то підпирав голову рукою, то спирався на трибуну.

В один з моментів він звернувся до депутата Журавка, який сидів на його місці з ноутбуком: "Там все нормально?".

На це Журавко відірвався від комп"ютера і від мобільного телефону, яким він розмовляв, махнув у бік спікера і сказав: "Так, я охороняю", пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович розсмішив Яценюка». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

1

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути