середа, 25 липня 2007 10:55

Янукович: "У нас іноді не вистачає досвіду, і ми робимо помилки"

Прем`єр-міністр України Віктор Янукович пропонує створити в кожному міністерстві систему інформування громадян і ЗМІ в разі виникнення надзвичайних ситуацій

Таку пропозиціюЯнукович висловив сьогодні на засіданні уряду.

"Аварія в Львівській області засвідчила, що у нас іноді не вистачає досвіду, і ми робимо помилки. Але дуже важливо, щоб ми їх своєчасно виправляли. І в цій ситуації найважливішу роль відіграє інформаційна політика", - сказав Янукович.

Прем`єр-міністр запропонував розглянути на сьогоднішньому засіданні питання реагування посадовців в умовах надзвичайної ситуації, їх дій і здійснення інформаційної політики.

За словами Януковича, кожен міністр повинен визначити в своєму міністерстві відповідального співробітника за здійснення інформаційної політики в умовах надзвичайної ситуації.

"Ми підійдемо до цього питання системно, його відпрацюємо. Я просив би всіх міністрів визначити, хто відповідатиме за інформаційну політику в умовах надзвичайних ситуацій, як працюватиме інформаційна система, хто буде відповідальним за те, щоб інформувати ЗМІ", - додав Януковч.

"Ми сьогодні реагуємо і реалізуємо всі заходи, це наш обов`язок, але важливою складовою є те, щоб населення України, наші сусіди, наші партнери в світі знали достовірну інформацію, давали їй оцінку і давали оцінку нашій державі", - підкреслив глава уряду, пише УНІАН.

Зараз ви читаєте новину «Янукович: "У нас іноді не вистачає досвіду, і ми робимо помилки"». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише зареєстровані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути