Ексклюзиви
неділя, 25 лютого 2007 15:58

Янукович "повідбиває руки" всім, хто йому заважатиме

Всім, хто вставлятиме "шпильки в колеса" коаліційному уряду, повідбивають руки, запевнив прем"єр-міністр Віктор Янукович в інтерв"ю телеканалу "ICTV" в неділю.

- Ми не дозволимо нам вставляти, як-то кажуть, шпильки в колеса на різних рівнях. Ми руки повідбиваємо тим, хто це робитиме. Чому - та тому, що ми не за своє боремося. Ми боремося за те, щоб у країні був порядок, - сказав прем"єр і підкреслив, що в цій позиції немає нічого особистого.

Янукович відзначив, що виборці питають із своїх кандидатів, коли вони, врешті-решт, візьмуть владу і повноваження в свої руки.

- Мене звинувачують, навпаки, в тому, що ми недостатньо наполегливі, - підкреслив він.

Водночас, на думку Януковича, коаліція діє достатньо коректно.

- По-перше, демократичним шляхом і в парламенті ухвалюються рішення, - відзначив він.

Також як приклад коректної поведінки він навів згоду коаліції розглянути проблемні позиції Закону про Кабінет Міністрів.

- Коли у Президента виникли сумніви по деяких статтях Закону про Кабінет Міністрів, ми відреагували відразу. Будь ласка, сказали, якщо Ви хочете ці питання розглянути, давайте створимо робочу групу і подивимося: можливо, якісь формулювання можна поправити. Все в наших руках, - сказав він.

Нагадаємо, Закон про Кабмін став першим Законом України, опублікованим за підписом тільки Голови Верховної Ради. Президент не підписав цей документ, заявивши, що опротестує його в Конституційному суді в цілому, повідомляє Ліга.

Зараз ви читаєте новину «Янукович "повідбиває руки" всім, хто йому заважатиме». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути