Ексклюзиви
вівторок, 22 вересня 2009 13:14

Янукович "пересидів" засідання Ради у монастирі

Янукович "пересидів" засідання Ради у монастирі

Лідер Партії регіонів Віктор Янукович знаходиться з робочою поїздкою в Сумській області, повідомили в прес-службі Януковича.

Як відзначили в прес-службі, вранці Янукович відвідав Ставропигіальний чоловічий монастир Різдва Пресвятої Богородиці Глинська пустинь, де взяв участь у святкуваннях річниці канонізації 13 глинских старців.

Лідер ПР подарував монастирю ікону Христа Спасителя. Звертаючись до прихожан, він заявив про те, що "побудувати сильну, міцну і шановану державу можна тільки за наявності віри".

Також Янукович привітав присутніх з Днем партизанської слави, який сьогодні святкується в Україні.

Сьогодні ж лідер ПР візьме участь в мітингу-реквіємі, присвяченому Дню партизанської слави в Глухові і Путивлі, покладе квіти до меморіалів Слави.

У другій половині дня Янукович відвідає Молченський жіночий монастир Свято-Різдва Богородиці. Також заплановано відвідування Януковичем меморіального комплексу "Спадщанський ліс", де він візьме участь в заходах, вшанує пам"ять полеглих партизан, що билися з окупантами на території краю, поспілкується з ветеранами.

Нагадаємо, сьогодні Верховна Рада планує розглянути законопроекти про підвищення соціальних стандартів. Голосування проходитиме шляхом піднімання рук.

Народний депутат, заступник голови фракції Партії регіонів Ганна Герман побоюється, що парламент не зможе прийняти законопроекти про підвищення соціальних стандартів через голосування за ними шляхом піднімання рук.

proUA
Зараз ви читаєте новину «Янукович "пересидів" засідання Ради у монастирі». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

2

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути