Ексклюзиви
середа, 25 квітня 2007 11:31

Янукович поїхав на похорон Єльцина за підтримкою

Російський політолог, член Громадської палати Росії Сергій Марков вважає, що прем"єр Віктор Янукович здійснив поїздку на похорон екс-президента Росії Бориса Єльцина з передвиборною метою, пише "Дело".

"Якщо Янукович не поїде на похорон Бориса Єльцина, то його виборці цього не зрозуміють. З великою ймовірністю можна говорити про те, що восени в Україні дійсно відбудуться вибори, і Віктору Януковичу потрібно отримувати політичну підтримку українців. Для нього ця поїздка до Російської Федерації, цілком можливо, означає зайвий мільйон голосів", - сказав Марков.

На думку політолога, Янукович сподівається побачитися з російськими керівниками і скористатися цим моментом для того, щоб обговорити розвиток української кризи, можливі варіанти виходу з неї, "якось узгодити дії".

"Крім того, на похороні Бориса Єльцина побуває багато інших великих політиків. Таким чином, у Януковича буде можливість поговорити не тільки з російськими політиками, але й з політиками інших країн, і донести до них свою позицію", - заявляє Марков.

"Для Януковича важливо донести ці свої погляди до європейських політиків, багато з яких приїдуть на похорон до Москви", - додав він, пише Українська правда.

Зараз ви читаєте новину «Янукович поїхав на похорон Єльцина за підтримкою». Вас також можуть зацікавити свіжі новини України та світу на Gazeta.ua

Коментарі

Залишати коментарі можуть лише авторизовані користувачі

Голосів: 8759
Голосування "Розумна мілітаризація" від Міноборони
  • Держслужбовців потрібно брати на роботу лише після військової підготовки
  • Це має бути однією з вимог і для балотування в органи місцевого самоврядування, парламент та суди
  • Для держслужбовців військова підготовка не повинна бути обов'язковою
  • Мені байдуже
Переглянути